Онлайн консултанти програма Лекзема

Д-р Наталия Боянова

Д-р Наталия Боянова завършва Медицинска академия в гр. София през 1989 г. Придобива специалност по кожни и венерически заболявания през 1992 г. като от 2002 г. до края на 2015 г. е началник на отделение в Клиниката по дерматология и венерология към ВМА – София. Печели първо място в годишната класация на Българската асоциация за закрила на пациентите за най-предпочитан лекар във ВМА за 2011 г.
Д-р Боянова извършва консултации в областта на общата и детската дерматология, алергодерматология, микология, съдови дерматози, онкодерматология, премахване на малки доброкачествени образувания, естетични корекции, мезотерапия.

Д-р Петя Златева

Д-р Петя Златева завършва Медицински университет през 2001 г. От 2002 г. до 2008 г. е специализант в Кожна клиника на Александровска болница. През 2009 г. получава специалност дерматология и венерология. Същата година участва в Американската Академия по дерматология с рядък случай от специализацията си. От март 2010 г. работи към ДКЦ „Св. Анна“. Сертифицирана е за работа с епикутанно тестване за контактни алергени (РАСН тест), който се провежда само в пет болници в страната. Интересува се и работи в сферата на естетичната дерматология, детската дерматология и дерматоалергологията.

Задайте тук Вашият въпрос към д-р Наталия Боянова и д-р Петя Златева:

Leave this field blank