%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b0

КЛИНИКА БОРОЛА е разположена в сърцето на София. Тя е клиника от нов функционален модел и осигурява комплексно, висококачествено и достъпно медицинско обслужване.

Базирайки се на философията за цялостната грижа за здравето на вашето семейство, Борола създаде специализирани здравни програми, които са изключително популярни и се ползват с авторитет сред лекари, пациенти и здравни институции. Това прави Борола уникална в сравнение с останaлите клиники.

В КЛИНИКА БОРОЛА e основен диагностично-консултативен център на програма Лекзема, чийто екип от лекари и медицински специалисти, с любов и внимание подхожда към всеки пациент.

Програма Лекзема има за главна цел да предостави цялостна грижа на пациентите с екзема (дерматит).

В КЛИНИКА БОРОЛА се провеждат безплатни прегледи и училища за хора с екзема (дерматит). Информация за точните дати може да бъде получена от интерактивния сайт на програма Лекзема – www.lekzema.com.

В Клиника Борола са изградени амбулаторен център със специализирани кабинети в различни медицински области, модерно оборудвана лаборатория, съвременно оборудван отдел за функционална диагностика, мамологичен център, клиника по еднодневна хирургия. Отделът по еднодневна хирургия позволява на пациентите да получат грижа в подходяща, извънболнична среда и да се върнат бързо към ежедневните си задължения. Това спестява скъпия и продължителен болничен престой. В отделът по еднодневна хирургия се извършват и различни козметични процедури.

За по-голямо удобство е въведено абонаментно обслужване на лица и фирми, осигурена е и възможност за домашно посещения.

Клиниката работи със здравна каса!