Страдащите от екзема вече могат да разчитат на нов и надежден партньор в борбата с кожното заболяване. На ваше разположение ще бъде екипът на програма Лекзема, за да ви осигури навременна и висококачествена грижа.

Програма Лекзема – цялостна грижа за хората с екзема!

Екземата може да бъде овладяна, ако срещу нея се действа комплексно и с правилните мерки. В унисон с този принцип програма Лекзема обединява усилията на компетентни медицински специалисти и фармацевти, които ще работят редом със страдащите от екзема в името на бързото им и успешно възстановяване.

С помощта на своите партньори и мрежа от клиники и консултативни центрове в цялата страна програма Лекзема ще достигне до всеки пациент. Ще се организират безплатни прегледи и училища, които ще дадат възможност за индивидуална консултация.

Освен това нашата онлайн платформа ще представя своевременно най-новите тенденции в борбата с екземата. Всеки заинтересован ще може да се запознае с методите за осигуряване на пълноценен живот, без страдание.

Възможността за близка и непрекъсната връзка между екипа на програма Лекзема и пациентите ще допринесе за справяне с негативното отражение на екземата върху живота на хиляди хора у нас.

borola