• Атопичен дерматит
  • Алергичен контактен дерматит
  • Иритативен контактен дерматит
  • Фотодерматит
  • Себореен дерматит
  • Невродермит
  • Нумуларна екзема
  • Дисхидротичен дерматит
  • Дерматит от пелени
  • Застойна (варикозна) екзема
  • Други екземи